Bestel voor 16:00 en ontvang jouw pakket morgen in huis + Gratis Verzending!

Retourneren

RETOURBELEID

Wij hebben een 30-dagen retourbeleid, wat betekent dat u na ontvangst van de bestelling 30 dagen hebt om een retour aan te vragen.

Bij retourneren moet uw product in dezelfde status verkeren als waarin u deze heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in originele verpakking. U heeft ook een bon/factuur of bewijs van betaling nodig.

Om een retour te starten, kunt u de stappen volgen zoals beschreven op het retourformulier. Als uw retour is geaccepteerd, kunt u de artikelen opsturen naar het adres dat staat aangegeven op het retourformulier. Producten die worden geretourneerd zonder aanvraag worden niet geaccepteerd. FocusFamily draait niet op voor retourneringskosten, deze dienen betaald te worden door de klant zelf. De klant is er dus verantwoordelijk voor dat het retour in goede staat terugkomt bij ons.

Voor verdere vragen kunt u ons altijd contacteren via het e-mailadres info@focusfamily.nl.

BESCHADIGINGEN EN PROBLEMEN
Wij vragen u om uw bestelling bij ontvangst te bekijken en ons direct te contacteren als uw bestelling niet werkt, beschadigd is of als u een verkeerd product heeft ontvangen. Dan kunnen wij het probleem evalueren en rechtzetten.

TERUGBETALING
Wij zullen contact met u opnemen, zodra we het retour hebben ontvangen en geïnspecteerd. Dan laten we weten of het retour is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, krijgt u automatisch uw geld terug via de door u gebruikte betalingsmethode. Na goedkeuring van het retour, ontvangt u uw geld binnen 3 tot 5 werkdagen.

RETOURFORMULIER
U kunt het retourformulier hier downloaden.

 

Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Binnen 3 werkdagen in huis