Gratis Verzending & Binnen 3 Werkdagen in Huis!

Veelgestelde vragen

1. Hoe weet ik wanneer mijn pakket aankomt?

Zodra uw pakket onze opslag verlaat ontvangt u automatisch uw persoonlijke Track & Trace code via de mail. Deze kunt u dan invoeren op de site en zo ziet u precies wanneer het pakket aankomt. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw bestelling binnen twee werkdagen in huis is.

2. Hoe was ik de FocusBox?

De deksel bevat elektronica dus is het verstandig om deze met een vochtig doekje te reinigen. De doos zelf kan met de hand gewassen worden.

3. Hoe moet ik de FocusBox inzetten?

Bij de FocusBox krijgt u een boekje met een uitleg en de belangrijkste tips voor succesvol gebruik.

4. Is de FocusBox ook geschikt om eten in te bewaren?

Jazeker, de FocusBox is gemaakt van 100% BPA vrij plastic. Dit betekent dat het veilig is om uw eten in te bewaren. De FocusBox is alleen niet bedoeld om in de koelkast of vriezer te plaatsen.

5. Wat als de batterijen op zijn of verwijderd worden?

Als de batterijen op zijn of verwijderd worden terwijl de FocusBox dicht is, stopt de timer en blijft hij dicht. Als er nieuwe batterijen in terug geplaatst worden, gaat de timer weer verder waar hij gebleven was.

6. Hoelang gaan de batterijen mee?

De batterijen gaan gemiddeld 6 maanden mee.

7. Wat als het niet werkt voor mij of mijn kind?

U kunt de FocusBox 30 dagen retour sturen en dan krijgt u het gehele aankoopbedrag terug. We hebben een heleboel tips en informatie in onze blogs om te zorgen dat de FocusBox succesvol ingezet kan worden. Lukt één aanpak niet, kijk in de blog voor inspiratie!

8. Wat als ik de FocusBox echt open moet hebben?

Er is geen manier om de FocusBox te openen behalve door te wachten tot de timer om is. Is er echt een noodgeval dan moet de bodem van de FocusBox gebroken worden. Deze is goedkoper om te vervangen. 

9. Zijn er ook verschillende maten?

Op het moment nog niet, maar we zijn hard aan het werk om deze te produceren. U kunt hier wel slim omheen werken: past bijvoorbeeld de PlayStation of Wii niet erin, stop de controllers erin!

 

Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Binnen 3 werkdagen in huis